Voor werkgevers

Ongetwijfeld zijn jullie af en toe op zoek naar een nieuwe medewerker?
Het vinden van het juiste profiel wordt dan een prioriteit! Niet alleen voor jullie maar ook voor ons!

Wat onderscheidt ons van zovele anderen?

De kennis van 25 jaar ervaring in de industrie. We kennen de normen, noden, regels en wetgeving, van de bediening van de machines tot het onderhoud ervan is niets ons vreemd. We kunnen daardoor bij de screening van de kandidaten een meerwaarde bieden.

Wij zetten maximaal in op digitale communicatie, zodat er een minimum aan tijd verloren gaat om de perfecte match te vinden tussen jouw bedrijf en jouw toekomstige werknemer!

Onze consulenten nemen de taak op zich om uw operationele en administratieve rol in het ganse HR-gebeuren te verlichten. Wij hopen daarmee kostbare tijd voor u te kunnen besparen zodat u zich op andere belangrijke taken kunt toeleggen!

Wij werven zowel arbeiders als bedienden aan, zowel voor tijdelijke als voor vaste jobs, zowel voor kortlopende acties als langdurige vervangingsopdrachten.

Wij sturen alles vanuit onze kantoor te Gent, Aalst, Brussel, Antwerpen en Roeselare. Nog andere regio’s: onze HR-consulenten verplaatsen zich zélf naar de streek van de kandidaten zodat deze het minste tijd verliezen om de sollicitatieprocedures te doorlopen.

Wij gaan voor een persoonlijke aanpak! Wij kennen onze kandidaten, hanteren een gedetailleerd kandidatenbestand en werken niet op targets & calls maar op pure kwaliteit, zowel voor klant als kandidaat, ongeacht de tijd die daarvoor nodig is!

Met een klein team aan fantastische mensen verrichten we grootse werken!!