Over Find a Job

Graag stellen wij ons even voor!

Findajob is een erkend en vooruitstrevend uitzendbureau met een frisse kijk en nieuwe ideeën!

Onze belangrijkste troef: met zelf 25 jaar ervaring in de bedrijfswereld langs uw zijde, weten we al snel wat uw noden zijn!

Onze visie is om tot het uiterste te gaan voor onze klanten en om kwaliteit boven kwantiteit te stellen! Door het bouwen van duurzame relaties zowel met u als met onze uitzendkrachten, kijken we positief en ambitieus naar de toekomst. Dit, in combinatie met een constante kwaliteit en klantgerichtheid, maakt ons tot een snel groeiend bedrijf in België.

Findajob doet naast uitzendarbeid ook aan werving en selectie voor onmiddellijke indienstnames. Wij zijn gespecialiseerd in meerdere profielen, zowel voor arbeiders, bedienden, technici en kaderleden en volgen continu het nieuws uit verschillende sectoren op.

Missie en visie Findajob

Missie

Wij lossen personeelsproblemen op, zorgen voor de beste man/vrouw op de juiste plek op het juiste moment en halen méér rendement uit mensen. Dat is ons vak en onze passie.

Wij staan voor eerlijkheid & openheid, snelheid & dynamiek en afspraken nakomen én gaan voor ‘the ultimate click’. Daar mag u ons op aanspreken.

Visie

Het creëren van win-win situaties op basis van langdurige vertrouwensrelaties, dat is de kern.

Intensieve samenwerking, weten wat je aan elkaar hebt en prettig contact is voor ons belangrijker, dan snelle levering. Wij geloven in ‘peoples business’.

Waarden en normen